Wie we zijn

Over ons

Over

Novio Parkettechniek

Passie voor parket. Met veel passie en plezier zijn wij elke dag onderweg naar onze klanten. Voor het leggen, onderhouden en repareren van parket- en houten vloeren. Elke keer weer krijgen wij energie van het leggen van bijvoorbeeld een mooie visgraat houten vloer. Samen komen we altijd tot een mooi eindresultaat, naar volle tevredenheid van de klant. Wij zijn servicegericht, wat betekent dat we je altijd goed informeren over wat we gaan doen en wat het gaat kosten. Is er achteraf iets waarmee je niet helemaal tevreden bent? Dan lossen we dit kosteloos voor je op. Tijdens het gehele proces heb je contact met dezelfde persoon, waardoor er korte lijntjes zijn en je altijd snel geholpen wordt.

Onze kwaliteiten

Waarom voor ons kiezen?

Snelle, persoonlijke communicatie
Bekijken en bestellen in onze showroom
Altijd de hoogste kwaliteit
Wij delen graag onze kennis
Samenwerken

Onze partners

Cases

Een houten vloer laten leggen door ons

Wij bieden vloeren in alle mogelijke houtsoorten en legtechnieken. Wil je bijvoorbeeld een houten visgraat vloer laten leggen? Wij zijn de perfecte partner. Wij zorgen voor hoge kwaliteit in al onze producten. Dit doen we door de markt goed in de gaten te houden. Komt er een nieuw product op de markt? Dan gaan wij die testen. Is het beter dan het product dat we op dit moment gebruiken? Dan zullen wij altijd kiezen voor het nieuwe product. Zo blijven we onszelf verbeteren en ontwikkelen. Wat betekent dit voor jou? Een prachtige parket- of houten vloer, gelegd door specialisten en een duurzame keuze door de hoge kwaliteit en lange levensduur.

Reviews

Anderen gingen je voor

Tony van Tienen
Lees verder
Dit bedrijf kan ik oprecht aanbevelen. persoonlijke benadering, komt goed afspraken na en het resultaat is erg mooi geworden. Dank je wel!
Elske van Lonkhuysen
Lees verder
Sebastiaan is een held! Hij communiceert snel en duidelijk, denkt mee en legt geduldig uit welke keuzes je kan maken en welke effecten die hebben. Sebastiaan heeft zo'n 40 m2 visgraatparket bij ons gelegd en dat supernetjes gedaan. De prijs-kwaliteitverhouding van zijn werk is uitstekend en de vloer was zelfs iets eerder klaar dan verwacht. Elke keer dat we de kamer binnenkomen zijn we weer blij met het resultaat. Ik kan Sebastiaan van harte aanbevelen!
Anita en Hans Trommelen
Lees verder
Wij zijn erg blij met onze nieuwe eiken rustiek AB houten vloer. Super netjes gelegd en wat een vakman. Hij is telkens zijn afspraken nagekomen en is erg vriendelijk. Top een aanbeveling.
Prisca
Lees verder
Wij zijn erg blij met onze opgeknapte houten vloer. Goed geschuurd en prachtig gelakt. Ziet er weer als nieuw uit. Er is echt vakwerk geleverd. Ook goede uitleg en fijne communicatie. Een aanbeveling !
Jose en Gerrit van den Bosch
Lees verder
Sebastiaan heeft ongeveer 2 jaar geleden onze eikenhouten parketvloer geschuurd, gelakt en uiterst vakkundig en fraai aangevuld. Dit was noodzakelijk omdat wij de keuken wilden verplaatsen en de houten vloerdelen niet meer in dezelfde maat en dikte verkrijgbaar waren.
John en Juliana van Gulik
Lees verder
We willen Sebastiaan vanbharte aanbeleven. Zeer professioneel en onze vloeren zien er ni prachtig uit. We zijn er heel blij mee. Dank je wel!
Coby Sastra
Lees verder
Wat een vakman!! Sebastiaan is zeer prettig in contact en niet onbelangrijk, zeer service gericht!! Wij zijn weer erg blij met onze prachtige hard maple vloer. Dank Sebastiaan.
Harold Broekhuizen
Lees verder
Sebastiaan heeft bij ons de visgraat vloer geschuurd en gelakt,met een prachtig eind resultaat het plannen van een kijk afspraak was wat lastig ivm zijn drukke planning,maar Sebastiaan levert fantastisch werk en raad hem van harte aan.
Petra Janssen
Lees verder
Twee maal een afspraak gemaakt om te komen kijken, maar nooit op komen dagen. Betrouwbaar in zijn afspraken valt dus erg tegen.
Remus en Sarah
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over de eiken visgraatvloer van Sebastiaan. Vanaf de kennismaking hebben wij het vertrouwen gehad in een goede afloop en dus een mooie vloer. Sebastiaan is een nauwkeurige werker met een goed oog voor de kleine details. Zeer klantvriendelijk en kundig in zijn adviezen. Super!
Giel en Sanne
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap van Sebastiaan. Hij heeft onze oude eikenhoutenvloer prachtig opgeknapt. Sebastiaan werkt netjes, communiceert goed en is betrouwbaar in zijn afspraken. Wij raden hem aan!
Theo en Coby
Lees verder
Geheel buiten zijn schuld heeft Sebastiaan onze hardmapelvloer opnieuw kosteloos behandeld. De vloer ziet er weer top uit. Wat een service! Harstikke bedankt Sebastiaan.... top!
Peters
Lees verder
Sebastiaan heeft bij ons een erg versleten vloer weer prachtig opgeknapt,dat alles stofvrij met professionele machines. Sebastiaan komt zijn afspraken na,en komt zeer betrouwbaar over.
Theo en Coby
Lees verder
Met veel lof spreken wij over de wijze van benadering, klantgericht en het deskundig werken van Sebastiaan! Door mee te denken en eerlijke advisering geeft hij veel vertrouwen. Maar het allerbelangrijkste is......hij levert topwerk! Wij genieten weer volop van een prachtige hardmaplevloer Wij kunnen Sebastiaan van harte aanbevelen!
Miranda Smeeman
Lees verder
In onze nieuwe woning lag een parketvloer die (op z'n zachtst gezegd) er afgrijselijk uitzag. We overwogen zelfs om hem eruit te halen en er iets anders in te leggen. Advies ingewonnen bij Sebastiaan die direct zag dat het hier om een mooie Canadese Maple vloer ging. Hij heeft een stukje 'proefgeschuurd' en groot was onze verbazing dat het eigenlijk een hele mooie lichte vloer was!
Jasper
Lees verder
In mijn nieuwe koopwoning zat een essen vloer, maar wel met diepe krassen her en der. Zou dar nog wat aan te doen zijn? Novio Parkettechniek dacht van wel. Eigenaar Sebastiaan stond er wel op om eerst een voorinspectie uit te voeren. Nadat we overeen waren gekomen wat hij zou gaan doen ging hij aan de slag. Drie dagen later kon ik m'n ogen bijna niet geloven. Het was alsof hij een nieuwe vloer in mijn woning had gelegd.
Jannsen
Lees verder
Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, prettige comunicatie en een echte vakman. Onze vloer ziet er weer top uit.
Offerte

Vraag hier je offerte aan

Vul een aantal gegevens in en ontvang een eerlijke offerte voor jouw droom houten vloer.

1stap 1
2stap 2
3stap 3
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 2.